Roadblock/Roadblocking

Definitie Roadblock/Roadblocking

Termen utilizat pentru plasarea reclamelor TV in exact acelasi interval temporal pe toate posturile de pe o piata locala/nationala. Metoda este folosita pentru a bloca reactia competitorilor sau ca un remediu pentru schimbarea canalelor din timpul unei pauze publicitare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Roadblock/Roadblocking? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Roadblock/Roadblocking.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Roadblock/Roadblocking. Definitiile termenilor despre Roadblock/Roadblocking cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Roadblock/Roadblocking, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Roadblock/Roadblocking.