Poze Robert d kaplan

 • Rudy Giuliani, Malcolm Gladwell, Robert Kaplan si alti lideri mondiali ai lumii de afaceri la World Business Forum Milano. Grupul HSM stabileste parteneriate pentru a facilita accesul oamenilor de afaceri din Romania la eveniment.

  Poza: Rudy Giuliani, Malcolm Gladwell, Robert Kaplan si alti lideri mondiali ai lumii de afaceri la World Business Forum Milano. Grupul HSM stabileste parteneriate pentru a facilita accesul oamenilor de afaceri din Romania la eveniment.

 • TigaraElectronica-Nr1

  Poza: Robert Pattinson pufaie din tigara electronica la gala Elle Women

 • Alin Brancu si Gabriela Marin sunt protagonisti ai serialului

  Poza: Toamna aceasta TVH eliberează buna dispoziţie... cu oameni si productii noi! Din 7 septembrie...

 • Robert Dilts despre crize, coaching & schimbare

  Poza: Robert Dilts despre crize, coaching & schimbare

 • Robert Dilts despre criza si depasirea ei

  Poza: Robert Dilts despre criza si depasirea ei

 • V-ati sponsorizat intalnirea cu Robert Dilts?

  Poza: V-ati sponsorizat intalnirea cu Robert Dilts?

 • La Polirom – o carte 100% Robert Turcescu

  Poza: La Polirom – o carte 100% Robert Turcescu

 • Expoziţia Taberei de Creaţie Plastică Rubin – Dubova ediţia a VII-a

  Poza: Expoziţia Taberei de Creaţie Plastică Rubin – Dubova ediţia a VII-a

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul robert d kaplan.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la robert d kaplan. Pozele pe tema robert d kaplan cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul robert d kaplan, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la robert d kaplan, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la robert d kaplan.