robofun    

Comunicate de presa si evenimente pe tema robofun

 • robofun. Tastatura care combina tehnologia si... berea

  robofun

  Bucuresti - 17 October 2012

  Comunicat de Evensys

  Ce va intampla daca vei combina 44 de cutii de bere cu cateva placi de dezvoltare Arduino si Raspberry PI? Iti spunem noi: obtii o tastatura creativa si ai parte de o interactiune incredibila a utilizatorilor ! Nu este vorba in nici un caz despre o t ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: evensys , webstock , robofun

  Vezi toate comunicatele de presa despre robofun

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul robofun.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la robofun. Informatiile despre robofun cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul robofun, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la robofun, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.