roha    

Comunicate de presa si evenimente pe tema roha

 • roha

  Bucuresti - 27 December 2013

  Comunicat de Nicolae D Radu-Dan PFA

  ... roha sustine femeile de pretutindeni si le ofera incaltaminte romaneasca, de cea mai buna calitate, la preturi incredibil de mici. Oferta este valabila pe termen ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pantofi , incaltaminte , cizme , ghete , botine , roha

  Vezi toate comunicatele de presa despre roha

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul roha.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la roha. Informatiile despre roha cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul roha, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la roha, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.