rohost    

Comunicate de presa si evenimente pe tema rohost

 • rohost

  Timisoara, Timis - 18 July 2012

  Comunicat de ROSPOT S.R.L

  ... rohost oferă înregistrare de domenii .ro , pe perioadă nedeterminată cu adaos zero, cu sau fără găzduire web. Prețul se actualizează zilnic in funcție de raportul cursului valutar. Prin această acțiune ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hosting , gazduire web , inregistrare domenii , rohost , rospot , domenii .ro

  Vezi toate comunicatele de presa despre rohost

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul rohost.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la rohost. Informatiile despre rohost cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rohost, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la rohost, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.