ROL.ro a transmis in direct pe internet lansarea Dacia Sandero

BUCURESTI - 5 martie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 5 martie- ROL Online Network, deţinătorul unuia dintre primele portaluri din România, WWW.ROL.RO, a marcat ieri o premieră: transmisia în direct, prin Internet, a lansării noului model Dacia Sandero, de la Salonul Internaţional Auto de la Geneva.

Cei care au vizitat Rol.ro in cursul zilei de ieri, au putut urmări, în premieră şi în timp real, lansarea oficială a modelului Sandero, de la standul Dacia din cadrul ediţiei 2008 a Salonului Auto de la Geneva. Peste 1000 de utilizatori au accesat transmisia în direct şi au putut urmări dezvelirea modelului Dacia care va intră în producţie în luna mai.

Dacia Sandero este un model derivat din hatchback-ul Renault Sandero, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie 2007, şi care a fost pus în vânzare în America de Sud încă din decembrie 2007. Modelul va fi pus în vânzare pe piaţa din România în iunie anul acesta.

Noua maşină produsă la Mioveni este dotată cu airbag dublu pentru şofer şi pasagerul din dreapta, airbag-uri laterale pentru cap şi torace, ABS şi, în premieră pentru un model Dacia, sistem de asistenţă la franarea de urgenţă. Sandero va benficia de patru motorizari, două pe benzină şi două pe motorină. Versiunea de top a noului model va costa sub 10.000 de euro.

Lansarea Sandero de la Geneva nu este singura premieră a producătorului autohton la salonul de la Geneva, Dacia prezentând şi noua siglă a mărcii.

DATE DE CONTACT

ROL Online Network S.A.
Calea Grivitei 355 – 357 bloc GRIRO et 8
Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: 223.43.49, Fax: 224.21.09
office@rol.com.ro,
www.rol.ro

Despre ROL online network

Despre compania ROL Online Network

Compania ROL Online Network a fost fondată în anul 2001, fiind specializată în oferirea de soluţii web şi servicii online pentru piaţa românească. Principala activitate este dezvoltarea portalului ROL.ro – Romania Online, lansat la începutul anului 1998, şi care este în prezent portalul nr. 2 din România din punct de vedere al numărului de vizitatori înregistraţi lunar.

DATE DE CONTACT

ROL Online Network S.A.
Calea Grivitei 355 – 357 bloc GRIRO et 8
Sector 1, Bucuresti, Romania