Roll over

Definitie Roll over

Metoda prin care un credit pe termen mijlociu sau lung (3-10 ani) acordat de o banca este refinantat prin mijloace banesti imprumutate de la alte banci pe termen scurt (3-12 luni). Avand in vedere diferenta de termene, aceasta refinantare trebuie reinnoita succesiv pana la expirarea termenului pentru care a fost acordat creditul.Dobanda pentru sumele imprumutate de la banca pe baza de roll over este stabilita de fiecare data cand se reinnoieste refinantarea, in functie de dobanda pietei la acea data.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Roll over? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Roll over.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Roll over. Definitiile termenilor despre Roll over cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Roll over, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Roll over.