rollerblade    

Comunicate de presa si evenimente pe tema rollerblade

 • rollerblade. Colectia de role Rollerblade 2012 este disponibila acum la magazinul Skates.ro !

  rollerblade

  Bucuresti - 10 April 2012

  Comunicat de Zmart Skating S.R.L.

  ... rollerblade 2012 la magazinul Skates.ro din Bucuresti, strada Ion Brezoianu nr 28 ! Veti putea gasi aici role fitness, role reglabile pentru copii, role urbane, role agresive si ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: role , rollerblade , magazin role , role copii , role freeride , role agresive , skates.ro

  Vezi toate comunicatele de presa despre rollerblade

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul rollerblade.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la rollerblade. Informatiile despre rollerblade cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rollerblade, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la rollerblade, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.