Rollout

Definitie Rollout

Lansarea unui nou produs intr-o regiune pe criteriul alegerii unei singure regiuni, in opozitie cu lansarea la ni vel national. Aceasta are scopul de a minimiza riscul si de a reduce investitia in productie si marketing. Vezi National Introduction New Product Development.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rollout? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rollout.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rollout. Definitiile termenilor despre Rollout cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rollout, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rollout.