Case prefabricate – despre cum se construieste o casa din lemn in doua luni

BUCURESTI - 6 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Solutia caselor din lemn prefabricate este recent abordata de catre constructorii romani. Datorita avantajelor presupuse, acest stil constructiv a fost usor adoptat si implementat. Argumentele pentru care arhitectii promoveaza tehnologia iar constructorii conving clientii sa cumpere case prefabricate sunt nenumarate.

Case prefabricate din lemn, o solutie extraordinara pentru locuinta dorita.

Romanii au intrat in contact cu sistemul de case prefabricate urmarind initial filme americane, apoi  emisiuni stiintifice si tehnologice ale posturilor TV dedicate. Initial au privit cu teama, neincredere, curiozitate si scepticism ideea de case prefabricate din lemn.

In ultimii 3 ani insa, am constatat o crestere exploziva a interesului pentru acest tip de casa din lemn.  Nu cu mult timp in urma, depuneam eforturi deosebite la targurile de constructii sau imobiliare, incercand sa-i convingem pe oameni sa intre in stand si sa stam de vorba, apoi sa-i asiguram ca acele case prefabricate nu vor lua foc. Acum  traim intens fiecare eveniment la care participam pentru a promova case prefabricate pentru ca observam ca nimeni nu mai fuge de casa din lemn . Cea mai mare satisfactie pentru un constructor de case prefabricate este sa vada ca oamenii vin la targ pregatiti cu intrebari pertinente, ca s-au informat si au inceput sa inteleaga ce inseamna o casa de lemn si care sunt avantajele unei astfel de constructii. Dialogul coerent si de interes pentru ambele parti genereaza discutii in cadrul careia caracteristici specifice pentru case prefabricate devin familiare iar casa din lemn devine o dorinta foarte aproape de a fi indeplinita, este agreata, promovata corect, inteleasa si, de multe ori, cautata de persoanele care cred in alternative ecologice si sunt preocupate de ideea de  a trai si creste copii intr-un mediu sanatos.

Am inceput sa promovam case prefabricate intelegand modul in care oamenii gandesc si isi stabilesc prioritati. Tinem astfel cont in munca noastra de:

-          nevoia clientilor de a achizitiona o casa ieftina; acest lucru este determinat in special de limitarea creditelor la sume mici;

-          interesul clientilor pentru a achizitiona o casa de lemn ecologica;

-          grija fata de costuri de intretinere presupuse de casa respective; in cazul caselor prefabricate, acestea sunt mici;

-          obtinerea unui termen de constructie scurt, astfel incat clientii care vind un apartament pentru a se muta la curte sa nu astepte foarte mult; case prefabricate se ridica in 2-3 luni, in functie de dimensiuni si starea vremii;

Construim astfel case prefabricate in sistem canadian, din panouri termoizolante din lemn. Utilizam lemn de conifere pentru structura si panouri OSB pentru inchiderea osaturii. Casa de lemn este foarte bine izolata termic, panourile avand vata minerala in structura, interiorul fiind apoi placat cu rigips iar exteriorul fiind termoizolat in sistem classic, cu polistiren de 10mm.

O casa de lemn astfel fabricata se monteaza in 30 de zile daca fundatia exista si costa 195E/mp. Finisajele si amenajarea inerioara mai dureaza alte 30 de zile siurca pretul pana la un maxim de 320E/mp, in functie de optiuni.

Avantaje case prefabricate:

-          construita din materiale ecologice – lemn de conifer, nu exista beton;

-          izolata termica ridicata – casa din lemn ofera garantia unui interior calduros iarna si racoros vara;

-          rezistenta sporita la cutremur – lemnul are cea mai mare elasticitate, casa avand capacitatea de a rezista la curemure de 8 grade pe scara Richter;

-          constructia este modulara –proiectul poate fi usor modificat si casa recompartimentata;

-          termen scurt de finalizare;

Alegerea unei case prefabricate este usor de facut, proiectele fiind spectaculoase iar produsul finit aratand ca orice constructie, lemnul fiind total ascuns de termosistem pe exterior si rigips pe interior. Se poate realiza orice proiect, clientii avand libertatea de a aduce propriile proiecte.

Informatii despre case prefabricate sau consultanta si cotatii de pret pentru casa de lemn la care visati primiti gratuit daca ne solicitati sau puteti obtine vizitand site-ul nostru dedicat.

Despre SC ROLLUX SYSTEM CONSTRUCT SRL

ROLLUX CONSTRUCT este o companie tanara, specializata in constructia de case din lemn in sistem canadian de panouri termoizolante.
Dezvoltarea activitatii ne-a permis deschiderea unei unitati de productie care ne permite sa fabricam pe comanda usi de garaj, garduri metalice si din fier forjat, rulouri exterioare din aluminiu, copertine, pergole din lemn, casute gradina, casute din lemn pentru copii, foisoare din lemn.
Prioritatile noastre sunt calitatea produselor si relatia cu partenerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rollux-construct/case-prefabricate-despre-cum-se-construieste-o-casa-din-lemn-in-doua-luni