romclinic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema romclinic

 • romclinic. Ecograf 4D, Acuvix v20

  romclinic

  Bucuresti - 4 October 2012

  Comunicat de SC ROMCLINIC SRL

  ... romclinic va propune o noua metoda de diagnostic diferential al tumorilor maligne fata de cele benigne, asociata ecografiei – elastografia ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: romclinic , centru medical , clinica medicala , ecografie , elastografia

  Vezi toate comunicatele de presa despre romclinic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul romclinic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la romclinic. Informatiile despre romclinic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul romclinic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la romclinic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.