ROMEXPO devine destinatia shopping-ului estival. Pe 27 iunie incepe Summer Bazar

BUCURESTI - 12 iunie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Social

In aceasta vara, bucurestenii au o noua destinatie de shopping si distractie. Centrul Expozitional ROMEXPO pregateste trei editii ale Targului estival de bunuri de larg consum – Summer Bazar, iar prima dintre ele va debuta pe 27 iunie.

Astfel, pe parcursul celor trei zile de weekend, locuitorii capitalei sunt asteptati la ROMEXPO cu reduceri de pana la 50%  la produsele si serviciile prezentate, dar si cu buna-dispozitie pe masura.

Peste 70 de firme care expun antichitati, decoratiuni interioare, produse hand-made, produse traditionale si bio, bauturi alcoolice si non-alcolice, dulciuri,  produse apicole,  produse cosmetice, imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii, artizanat si cadouri vor fi de gasit in cadrul Summer Bazar.

In plus, vizitatorii vor mai avea parte de flash mob-uri antrenante, cursuri de teatru, face-painting, schite, momente si monologuri celebre, portrete, caricaturi si demonstratii barista.

“Ne dorim sa oferim bucurestenilor variante complete pentru petrecerea timpului liber. Tocmai de aceea, in aceasta vara la ROMEXPO am pregatit Summer Bazar – un loc destinat cumparaturilor atat pentru doamne, cat si pentru domni, dar si momente speciale care vor anima atmosfera. Suntem convinsi ca dupa-amiezele toride ale acestei veri vor fi mai placute la Summer Bazar” declara Catalin Trifu, Director General, ROMEXPO S.A.

Intre 27 si 29 iunie, va avea loc prima editie a Summer Bazar – Targ estival de bunuri de larg consum, un eveniment ce promite oferte fara egal in materie de cumparaturi si concursuri, momente muzicale si demonstratii.

Programul de vizitare al evenimentului este:

27 – 29 iunie 2014: intre orele 12.00 – 20.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.summer-bazar.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romexpo/romexpo-devine-destinatia-shopping-ului-estival-pe-27-iunie-incepe-summer-bazar