Mâini protectoare pentru un viitor verde - ZIUA PĂMÂNTULUI 2013

BUCURESTI - 22 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, CSR

Cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei Pământ, sărbătorită pe 22 aprilie, Romfilatelia se alătură acțiunilor desfășurate de organizațiile și instituțiile mondiale pentru a conștientiza importanța protejării mediului înconjurător și introduce în circulație o emisiune de timbre poștale intitulată Ziua Pământului 2013.

Mâini protectoare pentru un viitor verde - ZIUA PĂMÂNTULUI 2013

Instituită în 2009 de către Organizația Națiunilor Unite, ziua de 22 aprilie a devenit sărbătoarea oficială a planetei și expresia comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde . În acest sens, au loc anual, la nivel mondial, numeroase campanii de sensibilizare a oamenilor, acțiuni de curățenie, concursuri și dezbateri pe teme ecologice , precum și numeroase expoziții dedicate frumuseților naturale ale Pământului.

Emisiunea filatelică este alcătuită dintr-un timbru poștal cu valoarea nominală de 5,00 lei și un plic prima zi, iar ca forme de machetare au fost realizate coli de 28 de timbre și minicoli de 8 timbre + 1 vinietă.

Începând cu ziua de luni, 22 aprilie 2013, emisiunea de mărci poştale Ziua Pământului 2013 va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romfilatelia2/maini-protectoare-pentru-un-viitor-verde-ziua-pamantului-2013