Noua colectie Rieker Antistress toamna-iarna 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Live site

Colectia Rieker pentru toamna 2013
Cu o atentie deosebita pentru detalii, dar si prin urmarea tendintelor trasate de marile case de moda, brandul Rieker isi intampina clientii cu o colectie deosebita pentru sezonul toamna-iarna 2013. Ghetele Rieker sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, mai exact din piele naturala cu aspect mat, piele intoarsa si piele cu aspect lacuit.

Rieker Antistress

Fiecare model de  ghete Rieker  a fost conceput in asa fel incat sa fie usor de purtat de oricine si sa fie confortabil atat pentru mers, cat si pentru stat pe scaun sau stat in picioare. Talpile ghetelor Rieker sunt flexibile, astfel incat purtarea acestor incaltari de toamna sa fie o placere chiar si dupa o zi intreaga de munca. In plus, talpile ghetelor Rieker dispun de un sistem modern de amortizare optima a socurilor, Rieker Antistress. De acum, mersul pe jos nu va mai fi un chin, datorita acestor ghete comode si usoare. Noua colectie Rieker pentru toamna-iarna 2013, disponibila pe leatherbrandsnow.ro, cuprinde ghete cu design modern, in culorile sezonului rece: rosu burgundy, maro deschis si maro inchis. Desigur, nu puteau lipsi ghetele Rieker negre, care pot accesoriza cu succes orice tinuta casual sau office de toamna. Modelele de ghete Rieker din colectia toamna-iarna 2013 sunt pentru toate gusturile si pretentiile si se adreseaza in special persoanelor care cauta o incaltaminte comoda, usoara si flexibila. Despre brandul Rieker

Brandul elvetian Rieker produce incaltamine inca de acum 130 de ani. Heinrich Rieker a deschis prima fabrica de incaltaminte in anul 1874, iar de atunci, milioane de clienti din intreaga lume s-au bucurat de modelele senzationale de ghete Rieker si alte tipuri de incaltaminte Rieker . In prezent, brandul Rieker este prezent in 62 de tari si este una dintre cele mai mari companii producatoare de incaltaminte din Europa. Peste 50.000 de perechi de incaltaminte Rieker sunt confectionate zilnic in fabricile Rieker. Compania este prezenta si pe piata de incaltaminte din Romania inca din anul 1998. Intra si tu pe leatherbrandsnow.ro pentru a-ti alege o pereche perfecta de ghete Rieker.

Despre Romind Serv

Vindem online branduri de incaltaminte renumite prin confort si calitate precum Rieker, Ara, Tamaris, Marco Tozzi, S. Oliver, The Flexx, Alpina, Caprice, Remonte Dorndorf.Comercializam exclusiv produse marca de calitate garantata, adresandu-ne in special celor pasionati de clasic si confort.Scopul nostru este de a comercializa o gama cat mai variata de incaltaminte si in special de a oferi clientilor nostri satisfactia alegerii produsului optim pentru nevoile acestora, oferindu-le maxim de informatii despre produse pentru o alegere cat mai exacta a masurilor, culorilor si materialelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romind-serv/noua-colectie-rieker-antistress-toamna-iarna-2013