VANZARI COPIATOARE RECONDITIONATE, SERVICII DE PRINTARE/SCANARE

BUCURESTI - 17 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

"COPY SHOP - ONE STOP SHOP"

-vanzari copiatoare alb/negru si color reconditionate, import Germania;
-servicii specializate: printuri alb negru si color, copii tip xerox, laminari, indosarieri, carti de vizita, invitatii de nunta, fluturasi si afise, toate intr-un singur magazin la preturi f mici.

adresa

"COPY SHOP - ONE STOP SHOP"

Va oferim o gama completa de echipamente de birotica si asistenta tehnica, sustinute de servicii profesioniste post-vanzare si suport tehnic total ( garantie, service, aprovizionare si consumabile). Distribuim copiatoarele marcii MINOLTA, de la cele de birou pana la cele de mare productivitate. Copiatoarele sunt usor de utilizat, robuste si fiabile, reflectand calitatea si performanta produselor.

si

Servicii de copiere tip XEROX si print pe carton la cele mai ieftine preturi din oras, alb - negru si color. Alte servicii: legitimatii si lucrari de licenta, fluturasi si afise in diferite formate,carti de vizita, invitatii la nunta si botez, indosariere, laminare. Puteti trimite comenzile dumneavostre pe adresele de mail: contact@romprint-prod.ro, office@romprint-prod.ro sau prin telefon: 021.250.80.34 si va vom servi cu promtitudine, acestea fiind onorate im maxim 48 de ore.

Despre Romprint Prod

S.C. Romprint Prod. SRL, este o societate infiintata in anul 1994, care si-a extins an de an activitatea, atat prin diversificarea gamei copiatoarelor Minolta oferite si a formelor de promovare si vanzare, cat si prin realizarea unui sistem complet si integrat de servicii post-vanzare, in fiecare an inregistrandu-se o crestere a cifrei de afaceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romprint-prod/vanzari-copiatoare-reconditionate-servicii-de-printarescanare