Administrati, distribuiti si livrati informatii critice pentru afaceri

BUCURESTI - 14 martie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Utilizati o singura solutie server atat pentru rapoarte cat si pentru tablouri de bord.

SAP Crystal Reports Server va asigura un avantaj competitiv oferind factorilor de decizie cheie din organizatie acces rapid la informatii personalizate, usor de inteles. Solutia reduce costurile operationale prin intermediul unui singur punct de acces la continutul de business intelligence - de la tablouri de bord la rapoarte si nu numai.

Administrati, distribuiti si livrati informatii critice pentru afaceri

Astazi organizatiile din intreaga lume prin intermediul departamentelor sunt insarcinate cu sprijinirea procesului decizional al angajatilor, clientilor si furnizorilor. Pentru a avea succes au nevoie de o solutie simpla si de incredere care sa ii ajute sa administreze, sa distribuie si sa livreze informatii critice intr-un mod sigur si prompt. SAP Crystal Reports Server ofera functionalitatile necesare pentru a indeplini aceste sarcini reducand in acelasi timp costurile.

Managerilor, SAP Crystal Reports Server, le permite sa realizeze tablouri de bord personalizate si vizualizari spectaculoase construite cu SAP Crystal Dashboard Design (cunoscut pana acum ca Xcelsius). Incorporand functionalitati interactive, programul ajuta utilizatorii sa identifice noi oportunitati si provocari. De asemenea, o platforma web pentru tablouri de bord permite utilizatorilor sa afiseze continut din rapoarte multiple intr-o singura interfata. In acest fel pot vizualiza atat concluziile cat si detaliile accesand datele la nivel de tranzactie.

Puteti utiliza SAP Crystal Reports Server pentru a publica rapoarte personalizate precum facturi sau materiale de marketing pentru fiecare client in parte. Puteti sa combinati apoi documente multiple intr-un singur fisier (precum Adobe PDF) si sa le distribuiti catre o lista dinamica de utilizatori.

SAP Crystal Reports Server include de asemenea un instrument pentru servicii Web ce va permite sa accesati orice sursa de date OLE DB sau ODBC (de exemplu Microsoft SQL, Oracle, MySQL sau IBM DB2). Puteti sa accesati date ale companiei prin servicii Web in SAP Crystal Dashboard Designer fara sa fiti nevoiti sa scrieti cod. Accesand aceste servicii Web din SAP Crystal Dashboard Designer puteti conecta tablourile de bord catre date in timp real.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/administrati-distribuiti-si-livrati-informatii-critice-pentru-afaceri