Ce spune Magic Quadrant?

BUCURESTI - 25 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Gartner poziţionează Tableau ca leader în Magic Quadrant 2014
Tableau continuă ca leader în Magic Quadrant pentru platformele Business Intelligence şi Analitytics

Gartner MQ 2014

Capabilităţile Tableau de analiză şi raportare a datelor au schimbat aşteptările pe care oamenii de afaceri le au de la date, precum şi modul în care le descoperă şi le distribuie, fără a avea nevoie de cunoştinţe sau training-uri specifice platformelor de BI.

Puncte forte:

Tableau oferă o experienţă intituitivă în explorarea datelor pe care clienţii o apreciează, iar competitorii, mari sau mici, încearcă să o reproducăViziunea Tableau are în prim plan orientarea către cerinţele utilizatorilor în ceea ce priveşte integrarea, scalabilitatea şi reutilizarea datelorTableau are la bază tehnologia VizQLClienţii evaluează Tableau peste medie din punct de vedere al experienţei utilizatorului (suport, calitatea produsului)

Despre TABLEAU SOFTWARE

Tableau Software realizează programe ce oferă capacităţi de analiză şi vizualizare a datelor oamenilor de afaceri. Misiunea Tableau Software este simplă: să ajute oamenii să vadă şi să înţeleagă datele. Produsele premiate oferite de Tableau integrează explorarea datelor şi vizualizarea acestora, pentru a accelera procesul de analiză. Ele includ Tableau Desktop pentru realizarea de tablouri de bord, rapoarte şi grafice, Tableau Server pentru analize Web, distribuţie şi colaborare şi oferă o soluţie de tip rapid-fire business intelligence ce va schimba dramatic modul în care organizaţia şi utilizatorii beneficiază de date. Mai mult de 10.000 de organizaţii obţin rezultate rapide cu Tableau în birouri sau pe teren.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/ce-spune-magic-quadrant