Solutiile Red Hat cresc performantele si fiabilitatea pentru companiile energetice.

BUCURESTI - 7 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SESCO Enterprises construiesc o nou infrastructura bazata pe Red Hat Enterprise Linux si JBoss Enterprise Application Platform

Red Hat, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de solutii opensource a anuntat ca Sesco Enterprises, o importanta companie energetica, a implementat Red Hat Enterprise Linux si JBoss Enteprise Application Platform pentru a usura crearea unei infrastructuri performante care sa suporte cresterea rapida a bazeleor de date. compania a beneficiat de atunci de redducerea costurilor, flexibilitate, performanta marita si fiabilitate.

SESCO Enterprises a fost fondata in 2002 de un grup de operatori in domeniul energiei si profesionisti inthnologie si ofera strategii pentru reducerea riscurilor care au ca rezultat cresterea profitului pentru investitori si actionari. Fondatorii si asociatii SESCO au mai mult de 100 de ani de experienta in controlul si reducerea riscurilor, acoperind toate pietele de energie incluzand electicitate, gaze naturale, carbuni si produse de rafinarie.

SESCO avea nevoie sa constuiasca si sa dezvolte o infrastructura care sa combine un inalt grad de fiabilitate cu usurinta in exploatare pentru a oferi clientilor informatii recente. Compania dorea sa aiba un mai mare control asupra infrastructurii IT, viteze mai mari de procesare si usurinta in dezvoltarea programelor de baze de date. Tot odata solutia trebuia sa aiba o scalabilitate pantru a face fata viitoarelor cresteri ale companiei. Compania cu care SESCO lucra in 2003 utiliza tot produse Red Hat ceea ce a facilitat noua implementare.

Cand am decis sa muta baza de date la sediul nostru, Red Hat era decizia normala. Aveam nevoie de o solutie care sa se implementeze usor, sa aiba un suport tehnic excelent si ce mai mare disponibilitate existenta pe piata. Bazele de date trebuie sa functioneze fara intrerupere, si noi stiam ca Red Hat ne ofera aceste lucruri, a spus Gene Meier, administrator retea la SESCO Enterprises. Astazi 12 servere IBM cu procesoare dual-core ruleaza Red Hat Enterprise Linux. Pe un server ruleaza JBoss Enterprise Application Platform, pe care il folosim sa automatizam procesele si sa suportam mesageria pentru tranzactii.

SESCO a avut parte de multe beneficii de cand a implementat Red Hat, incluzand reducerea cossturilor, niveluri ridicate de suport tehnic, flexibilitate, usurinta in folosire, fiabilitate si o scalabilitate marita. Folosind solutiile RedHat si JBoss am construit o infrasstructura fiabila, redundanta care minimizeaza timpul de intrerupere al serviciilor si ofera capabilitati de failover. In acest segment de piata se pot castiga sau pierde multi bani in cateva secunde. Suportul tehnic de la Red Hat ne permite sa raspundem cat mai repede schimbarilor in piata si sa avem un avantaj asupra concurentei.

SESCO are in plan sa dezvolte noi implementari de solutii Red Hat incluzand virtualizare si clustere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/solutiile-red-hat-cresc-performantele-si-fiabilitatea-pentru-companiile-energetice-