SumTotal se plaseaza in cuadrantul denumit “Corporate Learning Systems Magic Quadrant” pe anul 2009

BUCURESTI - 9 decembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SumTotal® Systems, Inc., liderul de piata si furnizorul global de solutii de dezvoltare a talentelor si aptitudinilor, a anuntat astazi ca s-a plasat in cuadrantul liderilor din domeniu, realizat de Gartner Inc. si denumit oficial 'Magic Quadrant for Corporate Learning Systems’, publicat la data de 10 septembrie 2009 de Carol Rozwell. Gartner evalueaza companiile din sfera vanzarilor pe baza abilitatii de a executa si completa viziunea, inclusiv abilitatea de a articula directia prezenta si viitoare a pietei, inovatia, nevoile clientilor si fortele competitive.

“Managementul invatarii realizat in mod strategic si bine executat este foarte important pentru succesul oricarei initiative de dezvoltare a talentelor si aptitudinilor. Suntem incantati de faptul ca SumTotal a fost recunoscut ca lider in raportul realizat de Gartner” a declarat Barbara Stinnett, Presedinte al SumTotal Systems. “Pe baza experientei in ceea ce priveste ridicarea nivelului clientilor nostri si vastei experiente in managementul invatarii, noi ne concentram mai ales asupra comunitatii si furnizarii inovatiei si valorii pentru clientii nostri.”

Abordarea SumTotal in ceea ce priveste managementul invatarii le permite companiilor sa-si dezvolte eficient cele mai valoroase bunuri pe care le detin si anume forta de munca, pentru a avea rezultate si mai bune in cadrul afacerii respective si pentru a reduce riscul existentei neconformitatii, litigiilor si pierderii reputatiei. Absenta unei instruiri corespunzatore poate duce la goluri in ceea ce priveste aptitudinile si calificarile, in cazul pozitiilor critice care pot afecta profitabilitatea la nivel general.
Conform Gartner, “Liderii nu numai ca trebuie sa indeplineasca cerintele curente ale pietei, care se modifica permanent, dar si sa anticipeze cerintele viitoare. Cei din sfera vanzarilor trebuie sa tina cont si de viziunea pentru un CLS extins. In plus, Liderii au un istoric al performantelor financiare si o prezenta stabilita pe piata. Baza instalata le confera o prezenta impresionanta pe piata sistemelor de tip CLS si acestia demonstreaza o crestere permanenta a numarului de clienti si a veniturilor lor. Piata ii percepe pe Lideri ca Lideri considerati, cu planuri pentru dezvoltarea de produse, marketing si suport. Liderii primesc cele mai ridicate scoruri sau punctaje pentru Abilitatea de a executa si completa viziunea existenta. Astfel, ei vor impinge inainte piata prin largirea functiilor lor CLS si integrarea realizata. Cumparatorii se pot astepta ca Liderii, ca grup, sa fie considerati ca parte a sferei de cumparare a celor mai noi produse si sa aiba cele mai ridicate rate de succes in castigarea noilor afaceri.”

Ca parte a suitei “Talent Development Suite” care include managementul de tip “and compensation management”, sistemeul de management al invatarii de la SumTotal este acum disponibil atat ca TotalLMS™, cat si la cerere, prin ResultsOnDemand®-Learning. SumTotal ofera, de asemenea, populara platforma de realizare a continutului de invatare, la nivel de autor, ToolBook®. Pentru mai multe informatii legate de solutiile de management in domeniul invatarii, oferite de SumTotal, va rugam sa vizitati www.sumtotalsystems.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/sumtotal-se-plaseaza-in-cuadrantul-denumit-corporate-learning-systems-magic-quadrant-pe-anul-2009