Symantec incheie achizitia Altiris

BUCURESTI - 11 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Symantec Corp. a anuntat astazi incheierea achizitiei Altiris, Inc pe data de 6 Aprilie 2007. Altiris este un lider in software pentru managementul IT, care permite companiilor sa administreze si ofere servicii pentru dispozitive bazate pe retea – de la dispozitive mobile, laptop-uri, desktop-uri, la servere si dispozitive de stocare. Acordul de achizitie intre Symantec si Altiris a fost anuntat in 29 Ianuarie 2007.

Symantec incheie achizitia Altiris

Symantec ajuta companiile sa protejeze dispozitivele din retea folosind solutii avansate de securitate, conformitate, backup si restaurare pentru dispozitive mobile, PC-uri, servere si dispozitive de stocare. Ca urmare a incheierii achizitiei, Symantec se asteapta sa beneficieze de puterea produselor Altiris pentru a reduce costurile si complexitatea asociate urmaririi, asigurarii suportului si mentenantei pentru componentele IT ale organizatiilor.

Aceasta combinatie creeaza o abordare comprehensiva pentru a administra si impune politici de securitate asupra dispozitivelor din retea, pentru a identifica amenintarile si proteja impotriva lor, a repara si a oferi servicii acestor componente.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/symantec-incheie-achizitia-altiris