Rotatie a mijloacelor circulante

Definitie Rotatie a mijloacelor circulante

Trecere continua si succesiva a fondurilor circulante si a fondurilor de circulatie din sfera productiei in sfera schimbului si invers.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rotatie a mijloacelor circulante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rotatie a mijloacelor circulante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rotatie a mijloacelor circulante. Definitiile termenilor despre Rotatie a mijloacelor circulante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rotatie a mijloacelor circulante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rotatie a mijloacelor circulante.