Patru firme din domenii diferite isi reunesc fortele pentru a oferi servicii de calitate clientilor ce doresc sa acceseze consultanta manageriala.

BUCURESTI - 23 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

SC Click Marketing & Research - servicii de marketing (www.click-marketing.ro , www.brandedclick.ro ) , SC GADA Management – consultanta in vanzari, comercial si optimizari organizationale pentru forta de vanzari ( www.gadamanagement.ro ), SC Prospect Audit & Consulting – servicii de audit financiar, contabilitate si consultanta in management financiar si SC Marteo SRL - servicii IT, web design, consultanta IT si internet (www.marteo.ro ) au decis sa-si reuneasca fortele pentru a demara proiecte comune in favoarea clientilor lor.

In ideea de a putea oferi clientilor lor proiecte cat mai complete de consultanta, auditare si coaching, cele patru firme au agreat sa demareze un parteneriat care sa permita oferirea catre orice client interesat a unor proiecte integrate in domeniile vanzari, marketing, contabilitate-financiar si IT/internet.

Colaborarea agreata intre cele 4 firme isi doreste sa ofere solutii clientilor care au nevoi de consultanta la nivel de intreaga organizatie, si care doresc sa-si rstructureze si redefineasca modelul de business in functie de evolutiile economice recente.

Despre ROUTE 2M CONSULTANTS

BrandedClick este o aplicatie web care ofera servicii de marketing si comunicare, interactiune intre branduri, firme si consumatori, gestionata de Click Marketing & Research SRL.
www.click-marketing.ro
www.gadamanagement.ro
www.marteo.ro
www.brandedclick.ro