Poze RSC

 • RSC anunta lansarea oficiala a proiectului “MEDAS – Instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in management si utilizarea noilor tehnologii”

  Poza: RSC anunta lansarea oficiala a proiectului “MEDAS – Instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in management si utilizarea noilor tehnologii”

 • Conferinta

  Poza: Conferinta "Rolul ONG-urilor in Dezvoltarea Durabila"

 • Terra Ecologica este

  Poza: Terra Ecologica este "Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!"

 • Seminar Societal

  Poza: Seminar Societal "Managementul responsabil al evenimentelor"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul rsc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la rsc. Pozele pe tema rsc cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rsc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la rsc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la rsc.