„Reţete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chişu” se lansează în două magazine Diverta

BUCURESTI - 20 decembrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Lansările vor avea loc mâine, 21 Decembrie, în magazinul Diverta din Vitan Mall, începând cu ora 12.00 şi în magazinul Diverta din Plaza România, de la ora 15.00.

Cine nu s-a gândit, măcar o dată în viaţă, că ar putea intra la un moment dat în bucătărie şi ar putea să inventeze felul “acela” de mâncare? Probabil, fiecare dintre noi. Puţini sunt, însă, cei care au încercat. Şi mai puţini sunt cei care au avut curajul să scrie despre experienţele lor gastronomice. Şi dacă ar fi să ne gândim la numărul celor care au încercat să îmbine arta cu gătitul, cu siguranţă ne-ar ajunge degetele de la o mână pentru a-i număra. Dan CHIŞU este unul dintre ei.

Combinând pasiunea pentru scris cu cea pentru gătit, el a reuşit să obţină ceea ce va apărea pe 20 decembrie în rafturile librăriilor – “Reţete pe muchie de tigaie, povestite de Dan CHIŞU”. O carte pe care o citeşti pe nerăsuflate, un manual culinar, un cadou perfect pentru Sărbătorile de Iarnă şi nu numai.

Aşa cum se poate deduce şi din titlu, “Reţete pe muchie de tigaie, povestite de Dan CHIŞU” nu este doar o carte de bucate, nu este o înşiruire de reţete şi ingrediente folosite pentru obţinerea lor. Cartea cuprinde, în fond, aproximativ 30 de reţete – poveşti, cu personaje, scenarii şi tot ceea ce se poate constitui într-un element de succes pentru o carte bună.

Autorul îşi va lansa lucrarea într-un stil cât se poate de original – va completa prezentarea volumului şi sesiunea de autografe cu o demonstraţie excepţională de gătit. Dan CHIŞU speră că astfel îşi va convinge publicul că reţetele strecurate cu grijă printre rândurile cărţii, deşi sunt rodul imaginaţiei sale, se pot regăsi, cât se poate de practic, în tigaia fiecăruia dintre noi.

Despre RTC Holding

Cu peste 70 de magazine în toată ţara, Diverta pune la dispoziţia clienţilor săi peste 20.000 de titluri de carte, alături de produse media şi IT.
Alina Oprea
Senior Account Manager - Divizia Diverta
Relatii Publice- RTC Holding

alina.oprea@rtc.ro