Poze Rugged phone

 • UTOK Dorel 2

  Poza: Primul feature phone UTOK este modelul rugged Dorel 2

 • Videofon si monitor de respiratie pentru bebelusi

  Poza: Comanda acum baby phone-ul dorit!

 • O noua versiune Traffic GPS - disponibila si pe PhoneCard

  Poza: O noua versiune Traffic GPS - disponibila si pe PhoneCard

 • UTOK Dorel 4, rugged smartphone Quad Core cu standard IP68 si Gorilla Glass

  Poza: UTOK Dorel 4, rugged smartphone Quad Core cu standard IP68 si Gorilla Glass

 • UTOK Explorer 4 - noul rugged smartphone al aventurierilor

  Poza: UTOK Explorer 4 - noul rugged smartphone al aventurierilor

 • Total Technologies anunta lansarea celor mai avansate computere mobile rugged cu tehnologie 3G INTERMEC, din industria AutoID.

  Poza: Total Technologies anunta lansarea celor mai avansate computere mobile rugged cu tehnologie 3G INTERMEC, din industria AutoID.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul rugged phone.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la rugged phone. Pozele pe tema rugged phone cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rugged phone, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la rugged phone, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la rugged phone.