Run-of-Month

Definitie Run-of-Month

O reclama care poate rula in orice zi a lunii, oricand ii convine mijlocului media respectiv. Daca un advertiser isi permite sa fie atat de flexibil, este o metoda mai ieftina decat “run-of-week”. Adesea abreviat ROM. Termenul este valabil pentru machetele de presa si are ca echivalenti TV: floating time, run-of-schedule(vezi: Floating Time, Run-of-Week).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Run-of-Month? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Run-of-Month.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Run-of-Month. Definitiile termenilor despre Run-of-Month cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Run-of-Month, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Run-of-Month.