Run-of-Week

Definitie Run-of-Week

O reclama care trebuie sa apara intr-o zi a saptamanii pe care o alege media. Este mai ieftin decat alegerea unei anumite zile folosit abreviat ROW. Este un termen folosit entru printuri si are ca echivalenti in mediile televizate: floating time, run-of-schedule.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Run-of-Week? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Run-of-Week.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Run-of-Week. Definitiile termenilor despre Run-of-Week cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Run-of-Week, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Run-of-Week.