www.arkmedia.ro...o noua imagine!...click!

BUCURESTI - 18 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

Ark Media Advertising, agentie cu o experienta de 7 ani in domeniul productiei publicitare, iti ofera o gama variata de servicii:

Agende si calendare 2013 la preturi promotionale!!!

• Printare pe autocolant , poliplan (banner), mesh , blue-back, backlit, forex etc.• Tipar digital si offset• Inscriptionari cu autocolant (automobile, vitrine, usi etc.)• Imprimari textile• Materiale promotionale (afise, flyere, carti de vizita, cataloage, calendare, agende etc.)• Serigrafie (CD-uri, pixuri, pungi, scrumiere, brichete etc.)• Casete luminoase, standuri si totemuri• Alpinism utilitar, editare grafica

Ark Media Advertising iti ofera intodeauna cea mai buna solutie. Sub deviza “Calitate in afaceri”, ne bazam relatia cu clientii pe trei criterii ce garanteaza succesul afacerilor noastre:Calitate – Cea mai buna reclama este calitatea produselor noastreIti punem la dispozitie o oferta extrem de variata de produse publicitare, la cele mai bune preturi de pe piata.Rapiditate – Comanda de azi a fost onorata ieriPunctualitatea si promptitudinea sunt trasaturi definitorii ale noastre ca oameni si implicit ale afacerii noastre.Profesionalism – Profesionisti in tot ceea ce facemTemeinica pregatire profesionala si experienta indelungata ne recomanda ca adevarati profesionisti in domeniu.Cat te costa sa incerci Ark Media?! MAI PUTIN! Nu ezita sa ne contactezi pentru o cerere de oferta.

Despre S.C. ARK MEDIA ADVERTISING S.R.L.

office@arkmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-ark-media-advertising-s-r-l-/www-arkmedia-ro-o-noua-imagine-click