Carpatair - Click and Fly

Timisoara - 8 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Timisoara, August 8, 2008 - Incepand cu 1 August 2008, Carpatair, cea mai mare companie aeriana regionala privata din Sud-Estul Europei, a introdus in portofoliul serviciilor sale o noua facilitate: Booking-ul online.

Carpatair - Click and Fly

Va invitam sa descoperiti noul site Carpatair, mai simplu, mai rapid si mai efficient: www.carpatair.com, precum si noul produs E-Commerce: Click & Fly. Astfel, incepand cu luna august, oricine are acces la internet poate cumpara un bilet in doar cateva minute.
Acest nou serviciu vine in completarea canalelor traditionale de distributie si a fost conceput astfel incat potentialii clienti ai companiei sa poata cumpara bilete online folosind carti de credit si fara a mai fi necesara vreo deplasare. Astfel, incepand cu luna august 2008, biletele pentru zborurile Carpatair pot fi cumparate 24/7 si pot fi achitate pe loc avand un card Visa, MasterCard sau American Express.

Despre S.C CARPATAIR S.A

Prin aceasta noua prezenta pe Internet, Carpatair reuseste sa simplifice procesul de rezervare online si totodata sa asigure un acces mult mai facil la diversele informatii privind serviciile companiei.

Call Center Carpatair
Telefon: 0256 300 900, 0725 300 900
reservations@carpatair.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-carpatair-s-a/carpatair-click-and-fly