Carpatair va opera in regim intern toate cele 10 destinatii ale sale din Romania

Timisoara - 14 martie 2008

Comunicat tip General in Turism

Toate zborurile operate de Carpatair in Romania se vor realiza incepand din 31 martie in regim intern. Acest fapt a fost posibil datorita in primul rand finalizarii lucrarilor de modernizare si extindere a terminalului timisorean care au optimizat si eficientizat la maxim spatiile de deservire pasageri din zona plecari/sosiri interne.

Pana acum, doar pasagerii provenind din Bucuresti, Constanta, Craiova, Suceava si Iasi puteau zbura point-to-point cu Carpatair catre Timisoara. Incepand cu 31 martie, acest regim va fi accesibil si pasagerilor Carpatair din Bacau, Cluj, Sibiu, Oradea si Satu Mare. Aceste zboruri vor permite asadar un transfer rapid si comod intre Timisoara si oricare alta destinatie operata de Carpatair in Romania v.v. si, in egala masura, cele mai bune conexiuni internationale in hub-ul din Timisoara, gratie noilor facilitati Tranfer Rapid Curse Interne – Curse Externe proiectate in acest scop.

Carpatair opereaza zboruri regulate de pe 10 destinatii din Romania catre 9 destinatii in Italia – Torino, Milano, Verona, Venetia, Ancona, Bologna, Florenta, Bari, Roma, 4 destinatii in Germania – Munchen, Stuttgart, Dusseldorf, Frankfurt am Main si catre 2 in Grecia – Atena, Salonic (din 14 aprilie). Toate zborurile se realizeaza cu o scurta escala la Timisoara.

Despre S.C CARPATAIR S.A

Pentru detalii si rezervari, pasagerii au la dispozitie Call Center Carpatair Romania, reteaua punctelor de lucru Carpatair din Romania si intreaga retea a agentiilor de turism acreditate IATA colaboratoare din Romania si Moldova.

Call Center Carpatair
Telefon: 0256 300 900, 0725 300 900

reservations@carpatair.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-carpatair-s-a/carpatair-va-opera-in-regim-intern-toate-cele-10-destinatii-ale-sale-din-romania