INNA, un debut remarcabil in Marea Britanie

BUCURESTI - 30 martie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dupa ce la incepul ianuarie a reusit sa atinga prima pozitie intr-un clasament Billboard, INNA i-a cucerit si pe britanici cu piesa 'Hot'.

INNA, un debut remarcabil in Marea Britanie

La doar o saptamana dupa lansare, piesa a debutat in topul general pe pozitia a 8-a si in topul dance pe prima pozitie, surclasand piesa 'Rock your body' a celor de la Black Eyed Peas.

Duminica, odata cu reactualizarea clasamentului 'Hot' a urcat doua pozitii, pana pe sase, in topul general si a ramas pe prima pozitie in topul dance.

Daca britanicii abia incep sa guste din muzica Innei, 'Hot' fiind primul single lansat in Marea Britanie, altfel stau lucrurile in Olanda, unde cel de-al treilea single lansat acolo 'Love' a intrat in Dutch Top 40 pe pozitia 27, sau Grecia, unde 'Deja Vu' se afla pe pozitia secunda din topul general.

De asemenea, merita mentionat faptul ca tanara artista a lansat doua piese noi pe site-ul oficial, 'No limit' si 'Seniorita'. Piesele fac parte din conceptul 'Love Clubbing', un proiect care sprijina muzica de club necomerciala, si vor fi incluse pe albumul cu acelasi nume.

Si pe internet lucrurile merg foarte bine pentru cantareata, pagina sa de Facebook apropiindu-se de 205.000 fani, un numar impresionant pentru un artist european.

Despre S.C Empire Music Management S.R.L

Piesele noi si copertile oficiale:

INNA - No limit - http://www.inna.ro/2010/03/inna-no-limit-love-clubbing-by-play-win/
INNA - Seniorita - http://www.inna.ro/2010/03/inna-seniorita-love-clubbing-by-play-win/

Pentru mai multe informatii:

Marian Dorobantu
Public Relations Manager
Empire Music Management
Tel: 0768.978.268
md@inna.ro