Consultanta, proiectare si cercetare in vederea respectarii normelor de protectia mediului

BUCURESTI - 5 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Multi dintre oamenii de afaceri din Romania nu stiu unde sa se adreseze atunci cand un comisar al Garzii de Mediu ii informeaza ca nu respecta normele si legile de mediu sau atunci cand demareaza o noua investitie si trebuie sa elaboreze o serie de documentatii pentru obtinerea unor autorizatii si, tocmai, de aceea existam noi. Totodata, oamenii de afaceri trebuie sa stie ca exista o serie de finantari rambursabile sau partial rambursabile care pot veni in sprijinul lor. (www.kvb.ro)

Oamenii de afaceri trebuie sa stie ca exista S.C. KVB ECONOMIC S.R.L.
KVB reprezinta un grup experti specializati in lucrari de proiectare, consultanta, cercetare, asistenta tehnica, servicii de protectia mediului si dezvoltare urbana si rurala.
KVB reprezinta o societate atestata de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor pentru elaborarea studiilor de evaluare a impactului asupra mediului si a bilanturilor de mediu.
Serviciile KVB se adreseaza societatilor comerciale si administratiilor publice.
KVB te poate ajuta sa respecti normele de protectia mediului, sa investesti in afacerea ta astfel incat sa respecti si legea, dar sa cresti si rentabilitatea afacerii tale.
Daca vrei sa fi ajutat nu trebuie decat sa tastezi www.kvb.ro

Servicii privind protectia mediului
Documentatii de autorizare (A.P.M. si A.N.A.R.).
Tehnologii noi de epurare/inertizare a apelor uzate si a deseurilor.
Gestiunea deseurilor.
Reconstructia ecologica.
Sisteme de monitoring integrat / factori de mediu.
Studiu de impact asupra mediului.
Bilanturi de mediu de nivel I si II.
Memorii tehnice pentru obtinerea acordului de mediu.
Documentatii privind riscul de poluare.
Examinarea amplasamentului, culegerea datelor specifice amplasamentului si activitatii propuse. sau existente pe amplasament.
Prelevarea de probe de sol, aer, apa si masuratori privind poluarea sonora.
Documentatii tehnice pentru obtinerea avizelor de gospodarire a apelor.
Pregatirea dosarelor pentru obtinerea atestarii persoanelor fizice sau juridice pentru eloborarea studiilor de impact si a bilanturilor de mediu.
Pregatirea dosarelor pentru obtinerea atestarii persoanelor juridice pentru elaborarea documentatiilor de gospodarire a apelor.
Studii privind evolutia dispersiei poluantilor in apele subterane.
Documentatii tehnice pentru obtinerea Autorizatiei de mediu.
Monitorizarea factorilor de mediu.
Elaborarea de masuri de protectia factorilor de mediu la poluari generate de diferite activitati.
Consultanta pe probleme de mediu.

Servicii de proiectare
Proiectare completa si asistenta tehnica pentru sisteme de alimentare cu apa.
Proiectare completa si asistenta tehnica pentru sisteme de canalizare.
Proiectare completa si asistenta tehnica pentru sisteme de epurare a apelor uzate menajere si industriale.
Proiectare completa si asistenta tehnica pentru sisteme de gestionare a deseurilor.
Proiectare completa si asistenta tehnica pentru lucrari de reabilitare a drumurilor (asfaltari, pietruiri, sistematizari etc).
Proiectare completa si asistenta tehnica pentru sisteme de preventie in vederea protectiei mediului.
Proiectare completa pentru implementarea tehnologiilor BAT.

Despre S.C. KVB ECONOMIC S.R.L.

Adresa: Bucuresti, Sector 3, Bd-ul. Corneliu Coposu, nr. 5
Telefon/Fax: 021.320.83.31
e-mail: office@kvb.ro
razvanstan@kvb.ro