Lansare blog.libris.ro - Lecturi, taifasuri, stari de spirit...

Brasov - 4 martie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

La mai putin de un an de la lansarea propriului magazin online, Libris doreste sa-si cunoasca si mai bine publicul, invitandu-l la lectura si dialog intr-un spatiu personalizat si adaptat in acest sens, blog.libris.ro

Lansare blog.libris.ro - Lecturi, taifasuri, stari de spirit...

Pe blog.libris.ro vizitatorii vor avea ocazia sa se puna la curent cu cele mai recente aparitii din domeniu, vor avea posibilitatea sa citeasca articole si recenzii de carte, film, muzica si sa se informeze din timp, in legatura cu evenimentele si promotiile organizate de LIBRIS. Cititorii blogului vor fi incurajati sa-si exprime parerile, sa-si impartaseasca propriile experiente de lectura si de viata iar recomandarile si impresiile lor vor fi rasplatite prin cadouri si concursuri organizate de echipa LIBRIS. De asemenea, blog.libris.ro va prezenta produse ce vor putea fi comandate imediat, prin intermediul librariei online www.libris.ro

Daca www.libris.ro facilita accesul la lectura, prin vasta oferta de carti livrate in conditii avantajoase, blog.libris.ro doreste sa valorifice experienta lecturii individuale, intr-un cadru in care cititul se prelungeste in taifasuri si stari de spirit.

Brasov, 04 martie 2010
Echipa Libris Brasov

Despre Libris SRL

LIBRIS are o bogata traditie si experienta in domeniul difuzarii de carte si muzica prin libraria “St. O. Iosif” si punctele sale de lucru.

LIBRIS ofera parteneriat pentru firmele romanesti si straine specializate in distributia de carte, muzica, produse de papetarie etc, dorind stabilirea unor relatii de afaceri directe cu edituri, producatori de muzica etc.

Incepand cu anul 2005, LIBRIS este producator de materiale discografice, productiile LIBRIS inscriindu-se in standardele inalte de calitate impuse de O.R.D.A. iar albumele lansate sunt incluse in topul vanzarilor pe plan national.

Laura Muresan
Departament Marketing
SC Libris SRL
Tel: 0268/477799 Fax: 0268/477798