NOI TEHNOLOGII PREZENTATE IN ROMANIA DE CATRE MAXIGEL SI RATIONAL

BUCURESTI - 8 iunie 2007

Comunicat tip General in Tehnologie

Compania Maxigel – nume de referinta in domeniul utilajelor si echipamentelor alimentare, a organizat in perioada 04.06.2007 – 07.06.2007, pentru prima data in Romania, demonstratii live sustinute de maestrul bucatar german Bernhard Kraus si maestrul bucatar Petrisor Tanase cu singura unitate gastronomica inteligenta din lume de la Rational.

NOI TEHNOLOGII PREZENTATE IN ROMANIA DE CATRE MAXIGEL SI RATIONAL

Compania Maxigel este importator oficial in Romania al cuptoarelor Rational, fiind acreditata de catre Rational sa ofere suportul tehnic pentru toate utilajele sale. Astfel Maxigel pune la dispozitia clientilor singura retea de service de nivel national, cu puncte de lucru in toate zonele tarii, asigurand punerea in functiune si service in garantie si post-garantie a tuturor cuptoarelor Rational.

In cadrul demonstratiilor, in prezenta a numerosi clienti – proprietari de hoteluri si restaurante, au fost prezentate intr-o maniera specific occidentala avantajele acestor unitati gastronomice inteligente. In acest sens, Andrei Sava, Dir. Dezvoltare al companiei Maxigel, declara ca: “Venim in sprijinul proprietarilor de hoteluri si restaurante din Romania oferindu-le o unitate gastronomica ce le aduce profit inca din ziua achizitionarii. Ne referim astfel la profituri rezultate din diminuarea pierderilor cu materia prima, reducerea consumului de energie, reducerea orelor de lucru ale angajatilor. Totodata, Self Cooking Center® inlocuieste o mare parte din utilajele traditionale cum ar fi masinile de gatit pe gaz sau electrice, tigaile basculante, bain marie, friteusele, pentolele si altele”.

Urmand exemplul tarilor europene, Maxigel ofera astfel pe piata romaneasca utilaje complet automatizate. Maestrul bucatar Petrisor Tanase apreciaza astfel ca: “SelfCooking Center® recunoaste automat fiecare tip, marime precum si cantitatea alimentului introdus, astfel incat seteaza automat timpul, temperatura si umiditatea, inlocuind munca de rutina dintr-o bucatarie”.

Unitatile gastronomice inteligente realizeaza toate operatiunile zilnice din bucatarie: coacere, prajire, frigere, aburire, inabusire, fierbere si multe altele iar controlul auto-explicativ elimina necesitatea instruirii personalului.
Self Cooking Center® scaneaza prin senzori si regleaza procesul de coacere de 3600 de ori pe ora, astfel incat precizia este maxima.
Deasemenea, producatorul german garanteaza ca alimentele pregatite sunt mai sanatoase, Vitaminele, mineralele si substantele nutritive din carne, peste, carne de pasare, aperitive, legume, preparate din oua, deserturi sunt perfect conservate.

Compania Maxigel a incheiat anul 2006 cu vanzari de 12 milioane de euro, inregistrand o crestere de 43% fata de anul 2005. Avand in vedere vanzarile inregistrate pana la aceasta data, pentru anul 2007 se estimeaza o cifra de afaceri de 16,5 milioane de euro.

Despre S.C. MAXIGEL S.R.L.

Maxigel – companie 100% romaneasca, fondata in 1994 de doi profesori universitari, Dr. Ing. Gabriela Florescu si Ilie Stefan, este cea mai importanta organizatie din Romania care are ca obiect de activitate importul, comercializarea si prestarea de servicii privind utilajele alimentare. Beneficiind de o retea de distributie prin show-room-uri proprii la nivel national, Maxigel asigura dotari complete pentru sectoare de activitate distincte: HoReCa, Retail, Panificatie.
Activitatea firmei include astfel servicii de proiectare, montaj si instalare, consultanta tehnologica si de santier, instruirea profesionala a utilizatorilor de echipamente, garantie si post – garantie.

Pentru mai multe detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati la:

S.C. MAXIGEL S.R.L.
Str. Calea Bucurestilor nr. 239
Persoana de contact:
Ec. Adrian Dimache
Telefon: 0720.990.878
E-mail: adrian.dimache@maxigel.ro

office@maxigel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-maxigel-s-r-l-/noi-tehnologii-prezentate-in-romania-de-catre-maxigel-si-rational