SMARTBOX anunta lansarea Cursurilor Deschise

BUCURESTI - 11 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Smartbox, unul dintre cei mai apreciati furnizori de solutii de management si resurse umane, anunta lansarea Cursurilor Deschise.
Cursurile deschise sunt destinate crearii/dezvoltarii abilitatilor atat de apreciate de angajatori. Apreciate si folosite de peste 3000 de angajati din diferite industrii (FMCG, IT, retail, bunuri industriale, financiar-bancar etc), cursurile deschise au fost create pe baza cunostintelor si a experientei trainerilor si consultantilor SMARTBOX. Ele inglobeaza atat «best practice-urile» cat si tendintele in domeniu fiind insa adaptate specificului pietei din Romania.

SMARTBOX anunta lansarea Cursurilor Deschise

Smartbox poate pune la dispozitia persoanelor fizice programe complete de instruire organizate sub forma cursurilor deschise, pe urmatoarele tematici:

Managementul timpului
Promovarea imaginii personale
Leadership
Managementul stresului si conflictelor
Planificarea carierei
Comunicarea:verbala/scrisa/nonverbala
Abilitati de prezentare

Tehnici de vanzare
Tehnici de mercantizare
Tehnici de negociere in vanzari
Customer Service
Managementul echipelor de vanzari

Tehnici de gestionare a conflictelor si stresului
TeamBuilding si motivare
Tehnici de recrutare si selectie
Train the trainer

Abilitati de prezentare
Managementul proiectelor
Abilitati manageriale

Cursurile se vor desfasura la Sala Dalles. Programul unei zile de instruire: 09.30 - 17.30. Locurile sunt limitate: numarul maxim de participanti/grup este de 12 persoane.
Diploma Smartbox va fi emisa pe numele Dumneavoastra la finalul cursului.
Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne vizitati la www.smartbox.ro.

Despre S.C. SMARTBOX S.R.L.

Compania Smartbox este un apreciat furnizor de solutii de management si resurse umane, dedicata Invatarii Experientiale, cu un grad ridicat de interactivitate. Printre serviciile oferite se numara Jocurile de Afaceri (simulatoare de piata pe suport IT), programele de training clasic, programele de Customer Service, activitatile de Team Building si programele de consultanta.

Persoana de contact: Valentina Ciocodan - Director Executiv (tel: 0721208215)
opencourses@smartbox.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-smartbox-s-r-l-/smartbox-anunta-lansarea-cursurilor-deschise