Nina Balerina îţi transformă fetiţa într-o mică prinţesă

BUCURESTI - 9 octombrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

S-a deschis! Primul atelier de creaţie vestimentară destinat exclusiv fetiţelor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 12 ani.

S-a deschis! Primul atelier de creaţie vestimentară destinat exclusiv fetiţelor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 12 ani îşi propune să transforme fiecare domnişoară care îi trece pragul într-o mică prinţesă prin rochiţele de ceremonie pe care le creează.
Învăluit într-un aer de poveste uşor naivă, atelierul Ninei Cosac readuce parcă la viaţă perioada interbelică cu domnişoarele stilate, educate la cele mai bune şcoli pariziene, domnişoare care dădeau farmecul Bucureştiului de odinioară. Gândit ca spaţiu de creaţie, dar şi ca loc de primire, atelierul, situat în Bucureşti, pe strada Trotuşului la numărul 94, te invită să redescoperi farmecul copilăriei într-o ambianţă special creată.
”Am încercat să creăm mult mai mult decât un simplu magazin de rochii pentru fetiţe. Vrem ca toţi cei care ne trec pragul să pătrundă într-un loc familiar, care să le amintească de casa bunicii, de confidentul unde aceasta obişnuia să stea să îşi bea cafeaua în fiecare după-amiază, de pavilionul după care ne ascundeam când ne jucam de-a v-aţi-ascunselea cu sora mai mică. Vrem ca domnişoarele care ne vor deveni cliente să ne viziteze cu drag şi să revină cu aceeaşi plăcere de fiecare dată”, spune Nina Cosac.
În cadrul colecţiei “Nina Balerina” veţi găsi rochiţe de ceremonie delicate, unice ca stil, care prin accesorizare conferă fetiţei care o îmbracă nu numai un aer distins şi elegant, dar şi senzaţia de a fi “regina balului”. Detalii despre colecţiile dedicate - Andalusia, Celtica, Balkanica şi Flamenco – pe www.ninabalerina.ro.
Vă aşteptăm.

Despre S.C.Sophimage S.R.L

Nina Balerina e un atelier de creaţie vestimentară destinat exclusiv fetiţelor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 12 ani care produce si comercializeaza rochite de ceremonie in serie limitata.
Cosac Nina
Tel: 0722.628.528
0314.05.18.20
Str. Trotuşului, nr. 94,