Companii de Taxi pentru femei in Marea Britanie

Tirgu Mures - 26 iunie 2008

Comunicat tip General in Social


Locuri de munca pentru femei in Marea Britanie

Companiile au fost create pentru a face clientele femei sa fie mai confortabile in momentul in care vad ca soferul e tot femeie.

In Marea Britanie sunt cateva companii de Taxi (in Londra, Newcastle, Forfar etc) care angajeaza doar femei deoarece toti clientii pe care ii au sunt femei.
Clientii au un abonament la firmele de Taxi si isi pot comanda un Taxi oriunde doresc. Deoarece clientii sunt femei, companiile de taxi au hotarat sa angajeze pe pozitia de sofer de taxi doar femei.
Salariile pot ajunge pana la 4.000 euro/luna, companiile din Marea Britanie suporta toate cheltuielie de deplasare, permis de munca etc. Trebuie doar sa aveti peste 25 de ani, sa aveti un permis de conducere valabil de minim 2 ani si sa cunoasteti limba engleza la un nivel conversational.
Procedura pentru aplicare la acest loc de munca e destul de simpla, e nevoie doar de un CV din partea dvs; daca sunteti eligibila, urmeaza un interviu telefonic, dupa care veti pleca la Praga pentru un curs de pregatire de cateva zile, iar apoi in Marea Britanie unde veti incepe lucrul.
Daca optati pentru acest job, nu veti mai avea sansa de a ”primi in masina un barbat in stare de ebrietate, urat mirositor, care va face avansuri badarane  “
Pe langa salariu, aveti si avantajul unui program de lucru care este destul de flexibil. Teoretic lucrati cand aveti chef, dar ca sa ajungeti la salariul mai sus mentionat trebuie sa lucrati cel putin 8 ore/zi, 5 zile/saptamana.
Companiile de Taxi pentru femei au un reprezentant in Romania, Transylvania Jobs, vizitati site-ul firmei, www.transylvania-jobs.com, pentru mai multe informatii.

Despre S.C. Trasylvania Jobs International S.R.L.

Transylvania Jobs International
www.transylvania-jobs.com
office@transylvania-jobs.com