MobileNews se lanseaza la nivel european

BUCURESTI - 9 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucureşti, 10 ianuarie, 2009 – Lansată oficial la începutul lui decembrie 2008, publicaţia online Mobile News îşi extinde activitatea cu un nou site, în limba engleză, www.news-mobile.eu, dedicat întregii Europe de Sud Est şi nu numai.

MobileNews se lanseaza la nivel european

Mobile News este o publicaţie online care editează ştiri şi articole de ultimă oră în domeniul telecomunicaţiilor.
Revista poate fi citită online în limba română, greacă, bulgară şi, începând de astăzi, şi în limba engleză.

Site-ul www.news-mobile.eu este structurat pe şapte secţiuni: Telecom News, dedicată ştirilor de ultimă oră din România, Grecia, Bulgaria, Serbia şi Albania, dar şi pentru restul Europei; Market Trends, secţiune care surprinde ultimele tendinţe de pe piaţă în domeniul telecomunicaţiilor; Tech Review – dedicată internetului şi tehnologiei în general; Gadgets în care sunt prezentate în limba engleză ultimele telefoane şi accesorii, Games, care surprinde dinamica jocurilor pentru pasionaţi; secţiunea Buyer's Guide care menţine cititorii mereu informaţi şi Play&Win, secţiunea dedicată concursurilor.
„Trăim într-o lume digitală. Viteza informaţiilor este motorul care mişcă această lume. De aceea, după ce am lansat la nivel local, în România, Mobile News, vrem să ne transformăm într-o voce pentru întreaga Europă!”, a declarat Dl. Apostolos Komnos, Directorul companiei Trim Publications.
www.news-mobile.eu

Site-ul www.mobile-news.ro este un site inovator din punct de vedere al formatului şi al conţinuturilor, atrăgându-şi cititorii cu ultimele noutăţi de pe piaţa de telecomunicaţii, privitoare la companiile din domeniu, la produsele de top de pe piaţa de telefonie mobilă şi fixă, gadgeturi, accesorii, ultimele inovaţii tehnologice, jocuri, programe şi apariţii de ultimă oră pe internet, teste speciale, realizate de jurnalişti cu experienţă în domeniu, şi concursuri lunare. Mobile News pune la dispoziţia împătimiţilor de tehnologie mobilă şi un Ghid al cumpărătorului cu preţul orientativ al produselor de pe piaţă dar şi o secţiune în care sunt prezente Cataloagele de oferte ale celor mai cunoscute companii.
www.mobile-news.ro

Despre TRIM PUBLICATIONS SRL

Despre Mobile News
Mobile News este o publicaţie editată de compania Trim Publications SRL, care este totodată editorul binecunoscutei reviste Kinita Nea în Grecia. Compania activează pe piaţa grecească de peste 13 ani, având de asemenea un partener în Bulgaria (www.mobile-news.bg) şi filiala românească, de curând lansată.(www.mobile-news.ro).
www.mobile-news.ro

Edith Uncu
Communication Coordinator
Mobile News