Hotel Vega din Mamaia a fost ales Green Hotel of the Year pentru al doilea an consecutiv

Mamaia - 25 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, HoReCa

Hotelul Vega din Mamaia a obtinut premiul pentru hotelul anului in privinta abordarii politicii de mediu in cadrul Galei Premiilor de Excelenta care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pe data de 24 Aprilie 2012, parte a Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, cel mai complex eveniment local dedicat exclusiv industriei ospitalitatii si turismului din Romania.

Gala Premiilor de Excelenta 2012

Multumim in numele echipei hotelului Vega pentru onoarea acordata pentru al doilea an consecutiv si ne bucuram ca investitia realizata inca de la deschidere si eforturile mentinute ale companiei sunt recunoscute in industria ospitalitatii si turismului.

Razvan Dobre, Sales & Marketing Manager

In cadrul Galei Premiilor de Excelenta - editia 2012 au fost premiate, ca in fiecare an, cele mai eficiente proiecte care au marcat evolutia industriei turismului din Romania.

Hotel Vega a fost votat hotelul anului in privinta abordarii politicii de mediu pentru al doilea an consecutiv, multumita faptului ca a ales sa implementeze un sistem de management al protectiei mediului inconjurator inca de la deschidere, devenind in mai 2009 primul hotel certificat Eco-Hotel System Management din Romania, iar in tot acest timp a mentinut si si-a dezvoltat politica de mediu.

Printre obiectivele hotelului Vega se numara sprijinirea actiunilor cu caracter ecologic, de informare si constientizare a propriilor oaspeti si angajati privind importanta protejarii mediului incojurator, precum si eficientizarea activitatii din hotel din punct de vedere al resurselor consumate.

In cadrul conferintei a fost recunoscut meritul hotelului Vega in privinta abordarii politicii de mediu, acesta clasandu-se pe locul I impreuna cu Athenee Palace Hilton din Bucuresti, in aceeasi categorie in care au fost nominalizate si hotelurile Plaza Business & Spa din Targu Mures, Piatra Soimului din Sinaia si Clos de Colombe.

Comisia de jurizare a fost formata ca la fiecare editie, din experti de top, reprezentanti ai principalelor segmente ale industriei hoteliere si ale ospitalitatii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-vega-turism-s-a-/hotel-vega-din-mamaia-a-fost-ales-green-hotel-of-the-year-pentru-al-doilea-an-consecutiv