Hotel Vega din Mamaia a fost ales Green Hotel of the Year

Mamaia - 6 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Turism

Singurul hotel din Romania certificat Eco-Hotel Management System, a fost ales Hotelul Anului in privinta abordarii politicii de mediu.
Hotelul Vega din Mamaia a obtinut premiul Green Hotel of the Year in cadrul Galei Premiilor de Excelenta care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pe data de 3 mai 2011, parte a Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, cel mai complex eveniment local dedicat exclusiv industriei ospitalitatii si turismului din Romania.

Hotel Vega

In cadrul Galei Premiilor de Excelenta au fost premiate cele mai eficiente proiecte care au marcat evolutia industriei turismului din Romania. Evenimentul exclusivist a reamintit ca si intr-un context economic cel putin dificil, se pot realiza proiecte de succes prin efort, inovatie si un angajament de lunga durata.

Hotelul Vega a ales sa implementeze un sistem de management al protectiei mediului inconjurator inca de la deschidere, devenind in mai 2009 primul hotel certificat Eco-Hotel System Management din Romania. Incepand cu acel moment, printre obiectivele hotelului Vega se numara sprijinirea actiunilor cu caracter ecologic, de informare si constientizare  a propriilor clienti si angajati privind importanta protejarii mediului incojurator, precum si eficientizarea activitatii din hotel din punct de vedere al resurselor consumate.

In cadrul Galei Premiilor de Excelenta a fost recunoscut meritul hotelului Vega in privinta abordarii politicii de mediu, clasandu-se pe locul I in aceeasi categorie in care au fost nominalizate si hotelurile Athenee Palace Hilton Bucuresti, Crowne Plaza sau Radisson Blu. Comisia de jurizare a fost formata din experti de top reprezentand principalele segmente ale industriei hoteliere si a ospitalitatii.

Taguri: ECOMamaiavega hotel
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-vega-turism-s-a-/hotel-vega-din-mamaia-a-fost-ales-green-hotel-of-the-year