Vacanta de 1 Mai aduce 3 evenimente la Hotel Vega in Mamaia: petrecerile Gentleman Jack, Armand de Brignac si Grey Goose

Mamaia - 29 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa

Live site

Trei petreceri fabuloase sunt asteptate cu interes in weekend-ul prelungit care da startul sezonului estival in acest an in sky-barul hotelului Vega 5* din statiunea Mamaia: THE HOUR OF GENTLEMEN - Gentleman Jack pe 1 mai, A TASTE OF GOLD - A GENUINE CHAMPAGNE SOIRÉE - Armand de Brignac pe 2 mai si TASTE BY APPOINTMENT - Grey Goose pe 3 mai.

Violet Lounge Sky Bar, Hotel Vega (Mamaia)

Trei branduri super-premium au decis sa organizeze in colaborare cu Hotel Vega 5* aceste petreceri in Mamaia, statiunea de referinta in sezonul estival pentru organizarea de evenimente glamour & VIP.

Sky-barul Violet Lounge a devenit astfel locul de intalnire al celor 3 evenimente gazduite de Hotel Vega 5* in serile de 1, 2 si 3 mai, pentru brandurile Gentleman Jack Whiskey, Armand de Brignac Champagne si Grey Goose Vodka.

La evenimente pot participa, atat oaspetii hotelului Vega, cat si pasionatii de bauturi fine din Constanta sau aflati la mare pentru vacanta de 1 mai. Acestia sunt asteptati in fiecare din cele trei seri, incepand cu 9 PM, la etajul 8 al hotelului Vega, unde vor lua parte la cele mai exclusiviste petreceri warm-up din Mamaia.

Pe langa oportunitatea unica de socializare, fiecare dintre cele trei petreceri beneficiaza de un specific propriu brandului. Startul vacantei de 1 mai se da odata cu evenimentul "The hour of gentlemen", dedicat brandului Gentleman Jack, unde se vor prepara cocktailuri avand la baza acest whiskey, iar un DJ - invitat special - va asigura atmosfera evenimentului. In urmatoarea seara, pe 2 mai, are loc petrecerea "A taste of gold", dedicata renumitului brand de sampanie, Armand de Brignac, care va beneficia de prezenta CEO-ului si fondatorului companiei, interesat sa interactioneze cu un grup elitist de consumatori si sa gazduiasca in premiera o degustare de Armand de Brignac - Blanc de Blancs. Un pianist si un somelier vor adauga eleganta acestei seri deosebite. Seria de petreceri se inchide pe 3 mai, odata cu evenimentul "Taste by appointment", dedicat brandului de vodca Grey Goose.

Vacanta prelungita de 1 mai se anunta a fi un succes si in acest an in statiunea Mamaia si un start de sezon promitator. Toate camerele hotelului Vega au fost rezervate cu cateva luni inainte, iar aceste petreceri vin sa intregeasca pachetul de servicii pus la dispozitia oaspetilor.

Compania BDG Import, distribuitorul celor trei branduri super-premium in Romania, detine in portofoliul sau si alte branduri de renume ca Finlandia Vodka, Bacardi, Martini, Camino Real, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Jagermeister, Corona Extra, Evian, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, care fac deliciul oaspetilor hotelului Vega.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-vega-turism-s-a-/vacanta-de-1-mai-aduce-3-evenimente-la-hotel-vega-in-mamaia-petrecerile-gentleman-jack-armand-de-brignac-si-grey-goose