VELFINA - partener al Conferinţei Naţionale pentru Management Medical Modern

Campulung Muscel - 7 mai 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Agenţia OSC, organizează în perioada 08-10 mai 2009, în Sinaia, la hotel Mara, Conferinţa Naţională pentru Management Medical Modern, eveniment ce continuă proiectul iniţiat cu doi ani în urmă, de a crea o platformă interactivă de comunicare între managerii de instituţi medicale, reprezentanţi ai companiilor de profil şi specialişti din domeniul medical.

La ediţia din acest an şi-au anunţat participarea 150 de persoane: reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, manageri de instituţii publice şi private din domeniul medical, reprezentanţi ai autorităţilor de sănătate la nivel local şi reprezentanţi ai asociaţiilor medicale interne.

Partener, pentru a doua ediţie consecutiv, firma Velfina, producător român de dispozitive medicale are prilejul reîntâlnirii cu clienţii, concurenţii dar mai ales întâmpinării unor potenţiali colaboratori şi clienţi, prin identificarea soluţiilor necesare realizării unui management medical sănătos.

Cu o experienţă de 7 ani, activă pe piaţa dispozitivelor medicale, societatea VELFINA se adresează partenerilor săi, în special reprezentanţilor medicali din cadrul clinicilor şi spitalelor din ţară, dar nu numai, cu soluţii inovatoare care pot răspunde exigenţelor, atât în ceea ce priveşte eficienţa pentru utilizare, cât şi menţinerea unui bun echilibru al balanţei eficienţă-cost.

Soluţiile gândite în acest sens se referă, în principal, la seturile sterile de unică folosinţă prin care se elimină costuri greu de cuantificat în activitatea de îngrijire a bolnavului precum: timpul necesar pentru pregătirea materialelor şi instrumentarului, costuri legate de instruirea personalului, costuri cu sterilizarea materialelor sanitare.

Aceste produse sunt astfel concepute pentru a răspunde, la cel mai înalt nivel de eficienţă, nevoilor specifice, identificate în ramuri diferite ale sectorului medical: seturi sterile de unică folosinţă (set nastere, set hemodializa, set sondaj urinar, set perfuzie, set microchirurgie, set chirurgical, set pansament gras/pansament sec) şi seturi sterile de câmpuri operatorii.

VELFINA a dezvoltat, de asemenea, o gamă de produse destinata tratamentului plăgii în mediul umed (gama IMMERCI TULLE, TULLE +, COLL, CELL, CELL+, H3) si primului ajutor in cazul arsurilor (gama Immerci PRIMO).

VELFINA a implementat un sistem de management integrat prin care este demonstrată grija susţinută pentru calitate, protejarea mediului înconjurător, precum şi pentru securitatea si sănătatea angajaţilor săi.

Pentru mai multe informaţii despre compania VELFINA şi soluţiile propuse sectorului medical si nu numai, accesaţi pagina: www.velfina.ro

Despre S.C. Velfina S.A.

Persoana de contact: Ionela Media,
Marketing Assistant