Noile ferestre GEALAN FORTE Plus, cu performanţe de termoizolare sporite

BUCURESTI - 13 iulie 2010

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Bucureşti, 12 iulie 2010 - GEALAN, liderul pieţei româneşti de profile din PVC pentru ferestre şi uşi lansează noile ferestre ecologice GEALAN FORTE Plus, fabricate după reţeta Calciu Zinc, cu suprafeţe vitrate cu 15% mai generoase şi proprietăţi de izolare termică şi fonică îmbunătăţite, dar şi cu o protecţie anti-efracţie sporită datorită feroneriei Selve. Feroneria Selve înseamnă siguranţă, dar şi confort datorită piesei de microventilaţie ce permite bascularea ferestrei în poziţii intemediare. Efectul de confort este completat de dispozitivul automat de microventilaţie GECCO 4, care oferă, pe lângă schimbul de aer optim, avantaje suplimentare precum filtrul de praf, de polen şi protecţie împotriva insectelor.

„Noile ferestre GEALAN FORTE Plus sunt rezultatul unei investiţii permanente în inovare, în tehnologii de ultimă oră şi componente performante. Ceea ce face unice ferestrele FORTE Plus este noua tehnica STV®, de lipire a sticlei, dezvoltată special pentru montajul ferestrelor. Tehnica patentata STV® face posibila realizarea de ferestre cu 15% mai mari decat pana acum, mult mai sigure şi cu o termoizolare îmbunătăţită. Am lucrat de asemenea şi la aspectul exterior al ferestrelor, adăugând balamale argintii Selve şi mânere Hoppe Secustik în acelaşi ton care, datorită sistemului de blocare patentat, împiedică deschiderea mânerului ferestrelor din exterior, crescând astfel protecţia anti-efracţie” explică Aurel Vlaicu, Director General al Gealan România.
Profilele utilizate în construirea ferestrelor Gealan Forte Plus fac parte din sistemul S8000 IQ Plus, cu o adâncime de construcţie de 83 de mm, ceea ce asigură rezistenţă sporită a colţurilor şi mai multă stabilitate pentru fereastră. Mai mult, prin utilizarea pachetului de sticlă 6-16-4 mm protecţia fonică şi termică sunt îmbunătăţite, fapt ce conferă locuinţei un confort sporit.
Avantajele ferestrelor Gealan Forte Plus:
Siguranţă datorită noii tehnici STV, care face mai dificilă îndepărtarea geamului
Izolare termică tradusă prin valori Uf imbunatatite cu până la 0,2 W/m²K, în funcţie de combinaţia de profile aleasă
Suprafeţe vitrate mai mari
Izolare fonică prin utilizarea pachetului de sticlă de 6-16-4 mm
Confort datorită piesei de microventilaţie ce permite bascularea ferestrei în 4 poziţii intermediare, asigurând o ventilare mai bună a camerei

Despre Saatchi&Saatchi PR

Despre Gealan
Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru uşile şi ferestrele din casa fiecăruia. În prezent Gealan România deţine o cotă de piaţă de aprox. 30% şi are cea mai mare notorietate în România pe piaţa ferestrelor din PVC. Compania colaborează cu cca 600 firme partenere în România pentru care livrează componentele şi tehnologia necesară producţiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane şi diferite accesorii pentru ferestre şi uşi.

Lidia Dumitru
Senior PR Executive
lidia.dumitru@saatchi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/saatchisaatchi-pr/noile-ferestre-gealan-forte-plus-cu-performante-de-termoizolare-sporite