Poze Safecity

  • Silviu CIOBANU - Software Development Manager MIRA TELECOM (foto - Comunicatii Mobile)

    Poza: MIRA TELECOM a prezentat importanța proiectului SafeCity la conferința “Smart City – Future City – Connected City”

  • Sistemul SafeCity, implementat de Mira Telecom împreună cu 14 parteneri internaționali, testat cu succes la Stockholm

    Poza: Sistemul SafeCity, implementat de Mira Telecom împreună cu 14 parteneri internaționali, testat cu succes la Stockholm

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul safecity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la safecity. Pozele pe tema safecity cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul safecity, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la safecity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la safecity.