Safety Broker este noul sponsor al echipei U Cluj

BUCURESTI - 18 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Social, Sport

Live site

Safety Broker este noul sponsor al echipei de fotbal Universitatea Cluj, acordul fiind parte a unui parteneriat de lungă durată încheiat la începutul acestei săptămâni la Cluj-Napoca.

“Suntem mândri să ne alăturăm celei mai iubite echipe de fotbal din regiune și o vom sprijini să ajungă pe locul pe care îl merită. Sunt convins că, împreună, îi vom face din nou pe suporterii Universității fericiți!”, a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker. “U” Cluj este mult mai mult decat un club sportiv, este un adevărat spirit ce animă Transilvania încă din 1919.

Alăturarea celor 2 branduri vine în completarea strategiei Safety Broker – cel mai mare broker independent cu capital local - de a promova valorile sportului românesc. “Nu este prima dată când investim în fotbalul românesc – însă parteneriatul cu “U” Cluj reprezintă o provocare deosebită, una care ne onorează și ne obligă în noul an”, completează oficialul Safety Broker.

Despre SAFETY BROKER DE ASIGURARE

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania a intermediat în anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decât la nivelul anului 2011 și estimează că va depăși 50 milioane euro în 2013.