Salariu colectiv

Definitie Salariu colectiv

Forma a salariului cost, respectiv sumele ce se acorda tuturor salariatilor unor intreprinderi, ca sume ce semnifica participarea lor la rezultatele financiare ale acesteia sau ca facilitati facute salariatilor la unele servicii sociale de care beneficiaza (crese de copii, cantine, tabere de elevi etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu colectiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu colectiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu colectiv. Definitiile termenilor despre Salariu colectiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu colectiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu colectiv.