Salariu direct

Definitie Salariu direct

Suma primita de salariat, suma ce se determina in corelatie cu cantitatea de munca prestata, cu efectele ei, efecte care depind nu numai de calitatea muncii, ci si de nivelul si starea economiei sau a sectorului economic in care se presteaza munca. Salariul direct este format din salariul net si din alte venituri ce se cuvin salariatului (concediul legal, eventual al 13-lea salariu).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu direct? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu direct.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu direct. Definitiile termenilor despre Salariu direct cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu direct, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu direct.