Salariu in natura

Definitie Salariu in natura

Salariul in natura reprezinta o parte a remuneratiei care nu este varsata sub forma baneasca, ci sub forma de bunuri si servicii.Spre exemplu, acordarea unei locuinte de serviciu, acordarea de servicii de transport, primirea unei parti dins alariu sub forma unor produse, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu in natura? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu in natura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu in natura. Definitiile termenilor despre Salariu in natura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu in natura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu in natura.