Salariu minim

Definitie Salariu minim

Salariul fixat pe cale legala pentru a garanta salariatilor din categoriile defavorizate un venit care sa le asigure un minim decent de subzistenta, minim determinat in raport cu mediul social dat. Salariul minim reprezinta nivelul de salariu sub care nici un salariat nu trebuie, in principiu, sa fie platit. In conditiile actuale, cand prolifereaza variate programe atipice de lucru, salariul minim isi pierde din importanta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu minim? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu minim.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu minim. Definitiile termenilor despre Salariu minim cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu minim, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu minim.