Salariu nominal

Definitie Salariu nominal

Suma de bani pe care o primeste o anumita persoana (avand calitatea de salariat sau asimilat acesteia) pentru munca prestata in temeiul unui contract de munca sau a unei conventii similare. Salariul nominal decurge din contractul de munca care prevede tariful orar de salarizare, durata legala a muncii, indexarea la cresterea preturilor de consum.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu nominal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu nominal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu nominal. Definitiile termenilor despre Salariu nominal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu nominal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu nominal.